lauantai 29. elokuuta 2009

Rakkauskirjeen resepti

Jos ystävänpäivänä onnittelet rakastasi, hän voi loukkaantua. Onhan rakkaus paljon suurempaa, mitä pelkkä kalpea ystävyys. Rakkaus on rajatonta.


Haluaisin syödä kädestäsi ....

Ystävänpäivän lisäksi pitäisi olla olemassa myös rakkaan ihmisen päivä. Rakkaita ihmisiä pidetään niin itsestäänselvyyksinä, ettei heille ole olemassa omaa merkkipäivää. Onneksi rakkaudelle on tilausta joka päivä ja rakkauskirjeitä voi laatia minä tahansa vuodenpäivänä.
Koska tämä blogini on kuvagalleria, olen oikean inspiraation tartuttamiseksi kuvittanut artikkelin aiheeseen sopivalla kuvatöilläni. Kuvia saa vapaasti lainata, ja voin niitä erikseen lähettääkin pyydettäesssä.

Seuraava ohje rakkauskirjeen laatimiseksi on lainattu E-kontakti palstalta http://www.e-kontakti.fi/ . Jos ett keksi kenelle kirjeen kirjoittaisit, löytyy tuolta palstalta moniakin kandidaatteja,miehiä ja naisia, jotka jonain päivänä toivovat saavansa rakkauskirjeen rakkaaksi ja luotettavaksi tuntemaltaan uudelta ihmiseltä.

Resepti rakkauskirjeelle

Kauniisti kirjoitettu rakkauskirje voi sulattaa kovimmankin sydämen ja saada ihminen lukemaan kirje uudelleen ja uudelleen.


En ole kyennyt unohtamaan kuumaa yötä, jolloin tanssit minulle ...

Sekä miehet että naiset pitävät huolta rakkaimpiensa kirjoittamista kauniista rakkauskirjeistä ja runoista koko elämänsä ajan ja pitävät niitä säilössä erityisessä paikassa lukeakseen niitä henkilökohtaisina, yksinäisinä hetkinä.

Tietenkin useammat miehet ja naiset väittävät etteivät heillä ole hajuakaan siitä kuinka rakkauskirje kirjoitetaan, mutta se on paljon yksinkertaisempaa kuin mitä luulet! Tärkeintä mitä tulee tietää oppiakseen kirjoittamaan rakkauskirjeitä, on se että sanojen pitää tulla sydämestä.

Näin teet:

Puhdista kirjoituspöytäsi ja mielesi häiriötekijöiltä. Jos rakastat jotakuta tarpeeksi paljon, ansaitsee hän täyden huomiosi!

Laita kuva rakastetustasi eteesi.

Laita lempimusiikkisi soimaan.

Ota paras kirjepaperisi ja kynäsi esiin, jos aiot kirjoittaa käsin.

Räätälöi rakkaustervehdyksesi tyyliin: ”Rakas____” tai ”Rakastetulleni____,” molemmat ovat hyviä.

Haluan rakkautemme puhkeavan uuteen kukkaansa ...

Aloita itse rakkauskirje kertomalla siitä mikä tekee hänestä niin erikoisen. Luettele vähintään kolme eri ominaisuutta rakastetustasi, mieluiten tunteellisia, fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia.

<
Rakkautemme on kuin sokeroitua hattaraa ......

Jaa rakkauskirjeesi jatko-osiossa hänen kanssaan yhteisiä toivomuksia ja unelmia tulevaisuudesta.

Oikeisiin tunteisiin ei ole vertauskuvaa mutta silti meidän pitää ne ilmaista. Joten käytä hymiöitä syvimpien tunteittesi ilmaisuun. Niin kuin voit sanoa: ”Tähdet menettävät loistonsa kun katson sinua”.

Suihkuta rakkauskirje kevyellä tuoksulla. Se tulee luomaan totaalisen oman taikansa.

Lopuksi sano ne kolme maagista sanaa: ”Minä Rakastan sinua”. Tai jopa ”Minä rakastan sinua aina”, ” Rakastan sinua ikuisesti”, ”Sydämeni on sinun” ovat hyviä vaihtoehtoja ja tulevat olemaan paras tapa kirjeesi lopettamiseen.

Lähetä kirje postissa tai Internetin kautta ja jää odottamaan vastausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,