sunnuntai 2. elokuuta 2009

KIRJASTOSSA TAPAHTUU

Näissä kuvissa kertomukset karkaavat kirjoistaan ja aamun tullen kiireellä ne piiloutuvat minne sattuu.


Muinaista nuolenpääkirjoitusta


PinUp-tytöt Tarzanin maisemissa

Kirjastossa tapahtuu teema, ei tarkoita ihmisiä, jotka kuka mitäkin hääräävät hyllyjen välissä tai lukunurkkauksissa. Teeman nimen pitäisi olla " kirjoissa tapahtuu", mutta teema on hauskempi mieltää kirjastossa, tietyssä paikassa tapahtuvaksi yhdeksi suureksi kaottiseksi saduksi tai satujen sekamelskaksi.


Tuhatvuotisen valtakunnan kuningatar on nuukahtanut, ja orjat karkaa

Ajattelkaahan tätä; mitäs, jos jonain yönä kirjojen kertomukset heräisi eloon kansiensa välistä ? Romaanit, jäännityskirjat, runoteokset, tietokirjat ja muistelmat kömpisivät esiin pölyisten sivujen lomasta. Yön ajan kertomukset vaeltelisivat hyllystä ja kirjasta toiseen. Villeimmät sadut karkaisi pihalle.


NiksiPirkan ohjeet ja apinakirja samoissa kansissa !

Kirjojen sankarit ja roistot tietty eksyisi toisistaan. Tarzan joutuisi raamattuun, ja Ihmemaan Liisa arvohenkilön muistelmiin. Purjeveneen rakennusohjeissa kerrottaisiin ruusujen istutuksesta. Purjeveneen kokoamisohjeet pääsisi päiväkotilasten askastelukirjaan.

Visuaalisesti toteutettuna teema on hauska ! Löysin netistä kuvia kauniista ja kuluneista kirjojen kansista. Kuvista melkein haistoin vanhan kirjan tuoksun ja muistin kellertävät sivujen värit, ja hiirenkorvat. Mitä kaikkia ihania kertomuksia kirjat sisältävätkään. Kirjojen kannet on kauniita, ne houkuttelevat lukemaan.


Puurot ja pesujauheet on menneet sekaisin


Pojat lapioi hiekkaa Taj-Mahalin historiasivulla


Sisäkön käsikirja on oudosti uudistunut ?


Apua, myös synnytys ja imetys-ohjeet on väärässä kirjassa !


Yhteiskuvassa Herra Neandertalin kanssa

.... kirjasto jutut jatkuu alemmassakin artikkelissa

2 kommenttia:

  1. Hei, vastavierailulla tässä on tää yökyöpeli! Kiva blogi sulla... mikä on tää jännä musiikki taustalla? Linkitän ja palaan vastakin - ok?

    VastaaPoista
  2. Musiikki on piirretystä Bampi elokuvasta -Little April Shower, eli Huhtikuinen sade. Kaiken kirjavaa musaa löytyy You Tubesta. Itse olen rakentanut kuvakollaaseja täällä, mihin saa yhdistettyä musiikin
    http://www.slide.com/
    Vähän menee aikaa opetellessa.Kun oppii käytön, tulee kokeiltua eri kappaleita taustalle. t Annu

    VastaaPoista

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,