torstai 3. joulukuuta 2009

Viivistäkö blondi, mitä sanoo Wagner ?

Kaukaa tarkasteltuna meissä naisissa mielenkiintoa herättää silhuetti, pää, hiukset, vartalo ja raajojen sopusuhtaisuus. Jos vastakkaisen sukupuolen kiinnostus pysyy vielä yllä, erottuu seuraavana hiukset. Onko mimmillä päässä hattu vai hattara ? Letit vaiko siilitukka ? Tässä kohtaa kiinnostus kohteeseen herpaantuu, jos femalen päässä on jotain epämääräistä, huivia tai papiljotteja tai kukallinen uimahattu. Älä missaa tilaisuuttasi hiustesi vuoksi, vaan hoida ne kuntoon edustuskelpoisiksi.
1.

Viivistäkö blondi ?

TÄSSÄ ON ESITELTYNÄ VIIVILLE UUSI HIUSTYYLI, MIKÄ MIELESTÄSI SOPISI HÄNELLE PARHAITEN 1.2. vai 3.? MINKÄ TYYLIN VALITSISIT ITSELLESI ?

2.

3.


Naishahmoista Viivi on esikuvani, tavallinen pippurinen, mutta myös herkkä nainen. Viivillä vain on kammottava tukka. Onko pirteän naisen päässä siili vaiko mikä afroharja ? Pitäisi kirjoittaa sarjakuvan piirtäjälle Juba Tuomolalle ja vaatia, että naispääosan esittäjän Viivin hiukset on aika uudistaa vaikka blodityyliin. Siitä Wagnerkin innostuisi.

Jos kiinnostaa, tässä olisi linkki Juban haastatteluun
http://www.mtv3.fi/helmi/arkisto.shtml/408918

Kun hiukset on kauniit ja terveet, jää tarkemman tutkailun varaan, millaiset silmät hiusten alta paljastuukaan. Näin ollen hiuksillä on merkitystä, kuten taulunkin kehyksillä.

On tärkeää, mitä meillä on päässämme

En tarkoita Sofi Oksasen violettia huovutushattaraa tai muutakaan päähineen tapaista, vaan luonnollisia hiuksia, joista otsikko kertoi. Tutkimusten mukaan miehet kiinnittävät naisissa ensimmäisenä huomiota yleisolemukseen, liikehdintään ja ääneen, vaikka muihin ruumiinosiin väitetään katseen kiinnittyvän ensin, kuten mm takamukseen. On varmasti niin, ettei ketään nainen pyrstö edellä tupsahda urhon kasvojen eteen, vaan lähestyminen tapahtuu vähitellen kohdaten lopuksi julkisivut edellä. On myös totta, ettei silmien väriä tai muutakaan pilkettä silmäkulmasta voi erottaa 100 metrin päästä, kuin ehkä vain kiikareilla. Hiuksilla on valtava vaikutus koko olemukseemme. Kun tukka on hyvin, on kaikki muutkin ulkoiset asiasi mallillaan.

Mistä on terve tukka tehty ? Miten hoidat hiuksiasi ? Muistan pikkutyttönä, kun mummoni hiuksiin laitoin papiljotteja. Hiuskiinteenä toimi Pilsneri, ja kiharat kesti pitkään. Muista hyvä leikkaus ja tiedä, että kemikaalipommivärjäykselle on olemassa vaihtoehtoja !Hiukset eli tukka on ihmisen päälaen ja takaraivon karvoitus. Yksittäinen hius voi lyhentämättömänä kasvaa 60 cm:n pituiseksi, pidemmäksi kuin mikään muu ihmisen tai muun eläinlajin karvoitus, lukuun ottamatta hevosen häntää [1] ja myskihärän karvoitusta [2] Hiukset ovat pitkiä, ohuita ja kestäviä sarveiskuituja, jotka kasvavat päänahassa tiuhaan sijaitsevista hiustupista. Ihmisillä on keskimäärin 100 000 hiusta päässään. Hiukset kasvavat kuukaudessa 1–1,5 senttimetriä ja päivittäin päästä irtoaa itsestään 20–150 lepovaiheessa olevaa hiusta.
(Wikipedia kertoi hiuksista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,