keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Cirkuksessa tapahtuu

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE !!

Teen tällaista kuvien kanssa askartelua ja hömppää vapuksi. Vappu antaa hyvän syyn arjesta irtautumiseen meille kaikille, joten käyttäkää juhlaa hyväksenne, mitä kivaa tekemistä sitten keksittekin !

Kiitos hiljaisuutta, koulutan miestäniVille


Ville haki Cirkuksesta töitä. Ville on huippu bodaaja. Paitsi, että hänessä on tuhti maskuliininen puoli, on hänessä myös vähintään yhtä feminiininenkin puoli. Ville kykenee esittämään mieheksi muuttunutta naista, tai naista joka muuttuu mieheksi. Hän on niin vahva, että nosti Hipon takapään ylös areenasta, ja sai tönityksi isoäidin pois teltasta vähäksi aikaa.

PAIKKA AVOIN KAKSOSILLEMyös kaksoset, tytöt Selma ja Alma, pääsivät Cirkukseen töihin, taikurin apulaisiksi katoamistemppuun. Temppu hieman ontui, kun tyttö sahaamisen jälkeen ilmaantui vahingoittumattomana esiin yleisölle, oli hän 20kg tukevampi, mitä tempun alussa. Katoamistemppu tehtiin koeyleisölle myös toisin päin. Siinä hankaluuus oli saada mahdutetuksi Almaa pöydän alle. Joka tapauksessa kaksoset saivat työpaikan, koska koeyleisöllä oli silminnähden hauskaa. Lisäksi tytöt lupautuivat mielellään tuuraamaan karvaista Viviä, tämän lomilla.


Rakas Känny ja Läppäri

Kuva inhimillistää kuinka paljon rakastamme näitä elektronisia laitteitamme, niin hyvässä kuin pahassa. Mieti, kuinka paljon vietät aikaa laitteensi kanssa ? Molemmat kuvat oli mainoksista.


Löysin kauniita kuvia sirkusten esiintyjistä ja yleisöstäkin. Liekö käärme kaulassa esiintyvä lapsi ollut malli yleisön joukosta vaiko oikea sirkuksen työläistyttö ?

Kuvien kanssa askartelu vie minulta ajantajun, ja joinain hetkinä olen enemmän sirkuksessa, mitä kotona. Ainakin silloin kun valitsen sirkuksen taustamusiikkia. Chaplinin Kaupungin Valojen musiikki on vanha klassikko, minkä löysin tähän. Muistattekos Kaupungin Valojen juonen ? se istuu Vapun teemaan.

Oikeastaan minussa on vakavampikin puoli, se vain ei tule kuvissa esille. Nimittäin luen aika tarkasti, mistä yhteydestä kiinnostavat kuvat ovat kotoisin. Tätä mukaa olenkin viisastunut historiasta. Nyt olen etsinyt Googlesta Käärmeöljyn reseptiä. Ainetta paljon parjataan, suomeksikin. Milloin se on " lääkettä tukan kasvuun " ja joskus " jäteöljyä" , millä ajoneuvo hyytyy tien päälle.

KELLUNNAN MAAILMANENNÄTYSCirkuksen pääjohtajan sisko asuu Ameriikassa, missä tämä on saavuttanut maailmanennätyksen kellumisessa järvellä. Rannalla rouvan kellumista on ollut todistamassa lukuisa joukko yleisöä. Tosin yöaikaan yleisö on kaikonnut paikalta. Pimeällä ennätyksessä on tietty fuskattu, ja vedetty narulla rouva rantaan syömään.Tällä keinolla kiinnitin itseni Joutsenlammen päärooliin. Vähän pyörähdykset huimaa. Laitan tänne kuvia lisää, sitä mukaa kun saan niitä valmiiksi.

3 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle! Täältähän löytyykin kivoja juttuja! Vapputerveiset ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hei Annu, tulin katsomaan blogiasi ja kiittämään vierailustasi. Sinulla on aivan erilainen blogi kuin minulla. Olen ihan alussa tämän homman kanssa ja paljon on vielä oppimista. Kiva kun kävit, tervetuloa toistekin.

    VastaaPoista
  3. Voi kun hauskaa! Tuo miehenkoulutus kyllä nauratti ja pitkään :-D Kysyit ATC-korteista, löydät linkin tästä http://www.cedarseed.com/air/atc.html Olen itse vaivihkaa hurahtanut kortteihin, pikkuhiljaa niitä valmistelen ja lähettelen edelleen vaihdoissa. Mutta sirkus, se on sydäntäni lähellä ja toivon lujasti, että pääsen ensi perjantaina viemään lapset Sirkus Finladiaa katsomaan! Pidä peukkuja!

    VastaaPoista

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,