tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kevään tilanneraportti

/>
Markkinoilla myynnissä 6 vuotta vanhaa juustoa, maistuisiko sinullekin ?

Toissapäivänä saimme yllättävän vuokrauskyselyn Haapsaluun. Latviasta englantilainen perhe kysyy Haapsalua vuokralle 3:ksi viikoksi. Heidän piti lentää USA:han, mutta kun lennot on peruttu, ei perhe pääsekään lomalle kotimaahansa. Eikö ole kummallista, mihin kaikkeen tuo Eyjan - tulivuorenpurkaus vaikuttaa !Jukan työmäärät on myös kasvaneet, kun täällä Suomessa on intialaisia, jotka ei pääse pois, eikä uusia työntekijöitä saada ajoissa tännekään.Kevät on nyt aikataulussaan täällä etelä Suomessa. Lumien sulamistulvat pelloilta on väistyneet ja viimeiset lumikasat pihastamme on miltei kaikki hävinneet. Sinivuokot on kukkineet jo heti lumien lähdettyä. Leskenlehtiä en ole vielä nähnyt. Tuttu joutsenpariskunta on palannut pesimään Lohjan ja Siuntion väliselle pikkulammelle. Mihinkähän viimekesän poikue on kotiutunut ? Olemme kaverini kanssa aiemmin harrastaneet kevätretkeilyä jonnekin meren rannalle. Nyt teimme retken Lohjalle, missä keskustassa oli markkinat viime sunnuntaina.Eilen kävin jättämässä uuden 5v:n passihakemuksen, siihen tuli myös sormenjälkeni !. Samalla reissulla Kirkkonummelle käväisin kirjastosta lainaamassa turkin kielen CD:n ja kirjan opetusmateriaalikseni. Sunnuntaiksi saimme kutsun Heikin ja Epun synttäreille. Omat päiväsairaalassa käyntini päättyivät nyt 19.4 maanantaina. Lassen 10:n viikon työharjoittelu K-Cityssä myös päättyy perjantaina. Nyt olen aikaisin hereillä klo 6.00 lähtien. Ennen muun porukan herättämistä, taidan mennä laittamaan astianpesukoneen päälle.

3 kommenttia:

 1. Hei, Annu! :) Sama vanha blogihan se minulla on kuin aina. Kiva kun piipahdit blogissasi. Minäkin yleensä vilkaisen mitä uutta sinulla on täällä.

  Ei olla vielä muutettu. Mutta kesä on kohta ja muutettava on! Runoja syntyy nykyisin vähemmän. Olen saanut runokokoelmani tehtyä ja nyt kovasti etsin sille kustantajaa.

  VastaaPoista
 2. Eikös pitkaan kypsytetty juusto ole sita parasta.Mutta en kylla tieda noista kypsytysajoista.6 vuotta tuntuu kylla aika hurjalta.

  VastaaPoista
 3. Markkinoilla oli hollantilainen juustomyyjä, jolla vanhat juustot oli kaupan. Meillä kotona juustoja on 2 viikon jälkeen heitetty pois hajun vuoksi. Pelkään, että maku on yhtä paha, mitä hajukin. Ei taida meistä tulla vanhalla juustolla herkuttelijoita.

  VastaaPoista

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,