sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Oletko jo paininut Sumo Paintin kanssa ?


Kuvankäsittelyssä olen käyttänyt 3 eri ohjelmaa, Mikrosoftin Picture It Photo 0.7, Photo Editoria ja Picasa 3:sta. Ohjelmien hyvät ja huonot puolet vaihtelee (tai sit en osaa niitä käyttää kunnolla). Ihka tavallista on, että siirtelen kuvaa ohjelmasta toiseen paremman tuloksen aikaansaamiseksi. Voin myös osan kuvasta muokata eri ohjelmalla, ja sitten paloina siirtää kokonaiskuvaan. On ollut useissa kuvissa, että olen käyttänyt kaikkia kolmea ohjelmaa.
Itse en ole noita ohjelmia keksinyt, vaan poikani ne asensi koneelleni. Viimeksi Juho väsäsi bändiharrastuksestaan itselleen ns imagekuvan, ja minusta se on hieno. Niiden bändillä oli viime tiistaina koululla ensi esiintyminen. Bändi soitti AC/DC:n biisejä. Lisäksi Juho soitti yksin James Bond elokuvan tunnetuimman alkumelodian keyboardillaan.

Nyt eksyin aiheestani, kun piti kehua poikaa. Tärkeää uutta kuvankäsittelyssä on, että suomalainen tiimi on kehittänyt kätevän ohjelman Sumo Paintin. En ole tuota vielä kokeillut, mutta aloittelen opettelua, kun ehdin.
Ohjelma on ilmainen ja sen helppoutta on kehuttu, sekä ominaisuutta missä on yhdistetty piirrustusohjelma, ja kuvankäsittely samaan tuotepakettiin. Tässä linkki Sumo Paintiin: http://www.sumo.fi/web/

Tässä myös uutinen, missä kerrotaan enemmän Sumosta:

http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2009/03/suomalaisella_sumo_paintilla_huima_suosio_internetissa_617801.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,