tiistai 24. maaliskuuta 2009

Lemmikille, parane pian kortti


Ajatelkaas iso nalle, jolla on side korvassa maksaa 550 euroa, ja pienin 220 euroa. Ne on Saksassa keräilyharvinaisuuksia, ja niistä on karvakin kulunut pois. Eli mitään yli 40-vuotta vanhoja leluja ei kannattaisi heittää pois, vaan korjata ja säilyttää. Taidan mennä kierrätyskeskukseen tonkiman sen pehmolelukasan uudelleen.


Hau, hau, ja wuhh...

Parhaillaan suunnittelen korttisarjaa lemmikeistä, jotka tuovat iloa ja tohinaa elämäämme. Itselläni ei lemmikkejä ole, mutta on ollut norjalaisia metsäkissoja ja lassie koirani Pepi. Mummolassa minulla oli tusina pupua. Viikonloppuna löysin netistä ihanan saksalaisen nukkekaupan, missä myytiin kunnostettuja antiikkileluja, lähinnä nukkeja. Tavallisten nukkejen lisäksi sivuilla oli sairaanhoitajia ja lääkärinukkeja. Kaikkea oli kaupan myös kappaleina, ja noista suloisipia olivat kunnostettavat koirat ja nallet. Noista aineksista kehittelin idean eläisairaalasta ja sen nukkehoitajista.

Muistin miten kipeää oli, kun kaverin koira oli sairaalassa kuoleman kielissä. Epätietoisuus lemmikin paranemisesta raastoi meidän jokaisen sydäntä. Voin olla huolissani paitsi eläimestä, myös ystävästäni, miten hän jaksaa selvitä yli surun, jos lemmikki menehtyy. Näistä tunteista päätin tehdä lemmikkejä varten korttisarjan, missä voi ilmaista ystävälle lohtua, myötätuntoa tai toivoa lemmikin pikaisesta paranemisesta.

NYT KUN KORTTISARJANI ON LONNOSASTEELLA, ELÄINKORTTEJA SAA KOPIOIDA OK ITSELLEEN. Jos jossain vaiheessa myyn kortteja, joudun veloittamaan jotain nettikorteistakin. Eli ottakaa korteista kopiot jo nyt. Korteissa on signeeraukseni By Love Annu 3/2009 tuollaisessa vanhassa kirjekuoressa kortin ylä- tai alalaidassa.

Nyt valmiina minulla on vain tämä yksi mallikortti, mutta väsään niitä lisää tällä viikolla, ehkä 1 kuva/päivässä. Jos joku haluaa johonkin korttiin oman lemmikin kuvan, teen private kortin ihan mielelläni,jos lähetät kuvan minulle e.mailitse.

t Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,