lauantai 10. lokakuuta 2009

Ikuisen nuoruuden salat

Määritelmä pikkuvanha, merkitsee tietyn ikäistä lasta, joka käyttäytyy itseään vanhemman tapaisesti. Pikkuvanhat manööverit ovat ärsyttäviä, eikä lapsesta röyhkeine tapoineen tarvitse välittää. Ajatelkaas tilanne toisinpäin.


... joku kuri se olla pitää

Aikuinen käyttäytyy lapsellisesti. Kypsän keski-iän tätttänyt rouva tai herra leikkii kuurupiiloa, sottaa ja käyttäytyy muutenkin lapsellisesti. On ikäistään nuorempi ja .. lapsekas kaikin puolin. Katsos kuvia ja ota mallia, miten nuorentua päivässä, ilman kasvojen kohotuksia, dietteejä tai muitakaan kosmeettisia toimenpiteitä.


On näin helppoa olla leikkimielinen ja nuorekas !Rusetti riittää ja hymy

Myös ajatustapoja ja asenteita voi tuulettaa ja vaihtaa freesimpiin näkemyksiin seuraamalla vaikkapa Pasilaa ja Kyösti Pöystiä. Oheisesta lunkistä pääset Pasilan kotisivulle. Sivulta on katsottavissa Kyösti Pöystin seikkailut live videoina YLE:n elävästä arkistosta
http://ohjelmat.yle.fi/pasila/etusivu
Pasilan huumori on toiveikkaan nihilististä, jonka jokaisessa ihmisessä on aina paitsi jotain huonoa, myös jotain hyvin keskinkertaista.

Animaatiosarjan keskushahmo Kyösti Pöysti on nopeasti urallaan edennyt, kolmekymppinen nuorempi komisario, joka on epätasainen suoriutuja keskinkertaisuuksien maailmassa.Osa kollegoista pitää Pöystiä nerona, osa taas neuroottisena adhd-tapauksena. Pöystin tapa pitää tuttia suussa hämää paatuneimmatkin rikolliset tekemään kohtalokkaita virheitä, mutta syytä siihen miksi aikuinen mies pitää tuttia ei kukaan tiedä.

Pöystin lisäksi sarjan muita hahmoja ovat oikeaa lääkitystä hakeva ylikomisario Rauno Repomies, Suomen virallisesti tylsin mies Pekka Routalempi, oman naiseutensa hukannut konstaapeli Helga, sekä Pöystin työpari, häntä nerona pitävä Tommi Neponen. Mediaa edustaa jokaisen suomalaisen unelmalanko, aamutelevision toimittaja ja ihminen Juhani Kontiovaara.

AVAINSANAT: animaatio, Pasila, poliisi, poliisit, rikokset, viihdeTutti nuorentaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiva kuulla, jos aihe kiinnostaa sinuakin,